Yes to Jazz Radio - Jazz in het Gooi

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Yes to Jazz
Yes to Jazz is het toonaangevende jazzprogramma van het Gooi en omstreken. Jazz host Kent Hanson, zoon van bassist en gitarist Richard Hanson, neemt u graag mee op jazzavontuur. In zijn programma ontvangt hij actuele gasten, dat kan een gerenommeerde artiest zijn maar Kent biedt ook plaats aan jong talent. Ook is er regelmatig een reportage of een live concert, dat kan een legendarisch concert zijn of een eigen productie. Yes to Jazz wordt iedere maandag tot en met donderdag uitgezonden van 23 tot 24 uur op Radio 6FM. De dinsdageditie wordt gepresenteerd door Leontien Ceulemans.
Radio 6FM 't Gooi is de streekomroep voor Hilversum, Laren, Blaricum, Eemnes en Huizen en is een straal van 30 km rond Huizen NH te beluisteren in de ether op FM 92.0 en FM 106.2 en anders online via www.6fm.nl


Ja z z c o n c e r t e n   i n   d e   r e g i o
'Jazz in Het Gooi' beoogt om in het belang van jazzliefhebbers, muzikanten en podia binnen de omvangrijke regio deze - inclusief een aantal aanliggende gemeentes - als één geheel op de muzikale kaart te plaatsen... Mocht u willen weten wat er buiten onze regio gebeurt op jazz gebied dan klikt u op het tabje Jazz Landelijk. Deze agenda is voortdurend 'in bewerking' en bijna dagelijks worden nieuwe concerten toegevoegd. Podia en muzikanten kunnen hun aankondigingen sturen via Contact. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu